הכרויות אונליין

באתר הכרויות "דייטלאנד" תוכלו להכיר אנשים מעניינים מארץ וכל העולם.

כל התמונות עוברות בדיקה ידנית. וידאו פרופיל ופתיח קולי יאפשרו לכם להציג את עצמכם ולהבין טוב יותר משתמשים אחרים. תהיו בטוחים - אנחנו עושים הכל, כדי שבאתר הכרויות שלנו תדברו עם אנשים אמיתיים במטרה לפגוש אותם.

הכרויות זה אנחנו - בין אם אתם מחפשים אהבה, חברים או חוויות חדשות - הגעתם למקום הנכון. בהצלחה !

ההרשמה חינם

מחוברים: 115 | אורחים: 251

סה"כ משתמשים: 170164

חברי אתר יקרים, במטרה לעזור לכם למצוא אהבה, הקמנו שיתוף פעולה עם חברה שמארגנת טיולים לפנויים/פנוייות.

ניתן רשות הדיבור לבעל החברה: "שמי עופר בן דוד. לפני כ-10 שנים הייתי רווק מתוסכל ועייף מפגישות עיוורות ,לכן החלטתי להפוך את המקצוע שלי - מורה דרך ואת התחום שאני אוהב -טיולים בארץ למנוף למציאת זוגיות ואהבה. הרעיון הפך למציאות ובאוקטובר 2000 הקמתי את "עופרים"- חברת טיולים עם התמחות בטיולי פו"פ.

באוקטובר 2003 התחתנתי עם עינת אותה הכרתי בטיול ומאז נולדה לנו בת מקסימה בשם עדי


31-03-2009
ניגוב בסיבוב-סיור חומוסיות בירושלים 08/05/09 יום שישי
צפיות: 7121

ניגוב חומוס

כדי לנגב חומוס אורגינל צריך לעלות לירושלים. סיור באוירה ירושלמית בסמטאות ובשווקים של העיר העתיקה בו נבקר בחומוסיות הטובות ביותר בעולם.נטעם נתענג ונשמע סיפורים וסודות של יצרני החומוס בין השאר נבקר במעוז החומוס התת קרקעי של אבו עלי, בכוך של אבו חסן אל בגדדי, בבית חרושת לטחינת שומשום אתיופי וכמובן נגלה אחת ולתמיד מיהו אבו שוקרי המקורי.

*הסיור מוגבל ל-30 משתתפים

*בסיום הסיור תחולק למשתתפים מפת החומוסיות של ירושלים.

הטיול מיועד לכל הגילאים    

רמת קושי: קלה   

הטיול כולל: הדרכה ייחודית בירושלים וטעימות חומוס.

ציוד נדרש: נעליים להליכה,כובע,מים.

 

לחצו לפרטים נוספים והרשמה

חגיגה בגולן-אל נחל ג'ילבון עליון שבת 02/05/09  |  טיולים לפנוים/יות  |  סופשבוע באילת –(חמישי-שבת) 14-16/05/09, גילאי 37-55